PROJECT INFO

Opdrachtgever:

Frans Hazenbosch

Werkgebied:

specialist in wandbespanning en betengeling

Locatie: Huijbergen - Nederland

Werkzaamheden:

- Branding: logo design

- Branding strategy (story telling)

- Leaflets

- Advertenties

- Webdesign

- Beursmateriaal

- Stationairy

- Fotografie

- Voertuig belettering

PROJECT: frans hazenbosch

 

 

 

 

brand story: authentiek vakmanschap

Frans Hazenbosch is als professional het merk achter Wandbespanning.nl. De kernwaarden van de ambachtelijke stoffeerder en decorateur zijn de pijlers waarop het merk is gebouwd. Het verhaal wordt verteld door de bijzondere locaties waar hij werkt (o.a. het Anne Frank Huis, Kasteel Amerongen en Beurs van Berlage) en de mooie stoffen, de geur van papier, hout en lijm.

 

Wandbespannen en betengelen is een eeuwenoude techniek om wanden mee te bekleden. Op een houten raamwerk wordt linnen gespannen en vastgezet met kopspijkertjes en beplakt met papier. Dit wordt afgewerkt met luxe behang of hoogwaardige gespannen stoffen.

 

 

 

 

 

Het vakmanschap en de klassieke uitstraling zijn de belangrijkste elementen in de branding. Dit komt naar voren in de ontwikkelde website, brochures, advertenties en promotiemateriaal. In de video's worden een aantal projecten toegelicht.

voorbeelden

Een kleine greep uit de gemaakte werken voor Frans Hazenbosch

logo design

Het logo beeldmerk hebben we voor Frans Hazenbosch met de hand geconstrueerd om er een fraaie ligatuur van te maken. Het klassieke beeldmerk hebben we samen gebracht met een moderne Open Sans. De combinatie symboliseert het samengaan van de klassieke authentieke werkwijze gecombineerd met moderne hedendaagse toepassingen in stijl, vorm en interieur.

diverse advertenties

posters en beurspanelen

roll-up banners

CORPORATE VIDEO

Branded fotografie

Voor Frans Hazenbosch is het ongekend belangrijk om het mooie zichtwerk op juiste manier visueel te belichten.

Wij hebben diverse projecten gevolgd en met hoogwaardig fotomateriaal geregistreerd. Het resultaat is een indrukwekkend portfolio.

Websites

maximale vindbaarheid

Hoe klassiek en traditioneel de ambacht van Frans Hazenbosch mag zijn, de meeste leads krijgt het bedrijf via het internet. We hebben daarom voor iedere discipline een eigen site ontwikkeld. Veel specifieke en gedetailleerde content zorgt voor goede resultaten in de zoekmachines.

Deliverables voor Frans hazenbosch

Logo design voor Frans Hazenbosch en de specifieke disciplines, brand inventarisatie (waar staat het merk nu en hoe kunnen we het merk professioneler in de markt zetten), een identity system met een library aan grafische componenten (logo’s, patronen, typografie, kleurenpaletten, composities, etc), email handtekeningen, social media strategie en inrichting, communicatie strategie, visitekaartjes, briefpapier, ontwerp voor een bestelbus, een groot aantal hoogwaardige foto’s op diverse locaties (met bijhorende library) en een drie gedetailleerde websites met een uitgebreide portfolio.

Artistix

Zeibur

WANDbespanning

het gevoel van Fijn zijde en ruw linnen

© 2019 Copyright Tales on Fire - a Doobob brand